Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Korvgrillning vid Hindsengården

Av Anna - 24 januari 2010 18:42

Idag vid kl.10 bar det iväg till Hindsengården för att åka skridskor och grilla korv.


Det va Stina & Fredrik här i byn som varit sååå duktiga och skottat upp en liten skridskobana och fixat med ved så vi kunde grilla.


Vi va åtta familjer som slöt upp och det va super trevligt så tack än en gång Stina & Fredrik. 


Stina och Doris fick springa och busa i snön, men fick snällt va i bilen när det nalkades korvgrillning. Stina har kommit på att barn är perfekta att tjuva mat ifrån....precis lagom höjd.


Här kommer lite bilder från dagen...

  

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

24 januari 2010 19:35

Vilken mysig dag! Var ju så härligt väder med :)

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna E

26 januari 2010 08:34

Ser ju ut som om ni hade det hur mysigt som helst! Vi tänkte oxå komma ned, men Emma skulle till kompis i Åminne kl 11, vi bjöd svärmor på mat kl 13 så det blev ju varken hackat eller malet :-) Nu när det är uppskottat så funkar det ju att åka ned när som helst.
Kram på er!
Lissäng

 
Ingen bild

Jessica A

26 januari 2010 12:25

Vad mysigt, blir lite smått avundsjuk! Vi har pratat en del om att passa på o grilla ute om det blir vinter men nu när vintern är här så blir det inte av.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se