Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Lax med Pasta& grönsaker 8 mån.

Av Anna - 22 januari 2010 12:23

Tänkte jag måste dela med mig av den goa laxgrytan Anna & jag lagade för ett tag sedan....


Super god och båda ungarna älskar den...


Den räcker till 9 st 200g barnmatsburkar.


3 st Laxfileér + dill

3 ½ dl okokt pasta ( krossad i mortel innan kokning)

4 st morötter

1l blomkål

3 dl av buljongen från kokningen av laxen

1 dl grädde

4 msk vetemjöl


Vi mixade allt i en och samma gryta och kryddade med dill & vitpeppar.


I orginalreceptet så delar man upp det och gör en sås på buljongen, grädden och reder den med lite vetemjöl men vi ville göra så allt gick att frysa i samma burk så vi improviserade lite och det blev kanonbra.


Jag har ju lite svårt att följa recept slaviskt....är alltid nåt man inte gillar eller så vill man lägga till nåt.

Problemet är väl när man ska försöka göra samma gryta igen, kan ju vara svårt att få det lika gott igen.


Hoppas ni vågar testa och lycka till....!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

22 januari 2010 19:01

Ska vi testa!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se