Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

Ny termin med babysim...

Av Anna - 16 januari 2010 14:36

Idag va det åter dags för babysim så nu är det ingen sovmorron på lördagarna längre.

Kl. 09:00 började vi i sjukhusets rehabbassäng....vi har blivit en mycket större grupp denna terminen så Wille hade mycket att titta på.


Vi körde igenom det vi gjort under förra terminen och alla barnen skötte sig jättebra.


Väl hemma igen så slummrade ju Wille och sov i nästan tre timmar...under tiden passade jag på att städa av i tvättstugan och övriga huset. Va väldigt välbehövligt.

Gubben han fastnade framför Vinterstudion....måste säga att det är livsfarligt att sätta sig framför den.

Så idag har jag lyckats att inte bli fast i där...


Doris får för tillfället inte gå ut lös i trädgården utan hon får ha Stinas sele och lina.

Hon tycker det är så mysigt att sitta på vår veranda och kika.....

Verkar inte som hon bryr sig så mycket.

Läste någonstans att ett bra sätt att få bukt på hundar som jagar bilar är att försöka lösa det med klicker....

Så jag tänkte jag skulle inhandla en och ge det en chans....så får vi hoppas att vi kan få bukt på det.

Tur hon bara är valp så det borde inte vara så svårt att träna bort det....kanske inte blir nåt större problem.

Vi får se...


Nu snart så ska Andreas ta hundarna och gå ut en sväng....får se om jag och Wille hänger med??

Är ju genast lite tyngre att gå i snön nu när det börjar närma sig plusgrader.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se