Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Kompisträff hos Sofia & Emmy

Av Anna - 14 januari 2010 15:15

Så va vi igång igen med årets första kompis/barn träff....idag träffades vi hos Sofia & Emmy vid halv elva och gav oss ut på en skön promenad.

Blev en runda runt Prostsjön....jag hade tagit på tok för mycket kläder på mig så jag va helt svettig när vi kom tillbaka.


Sofia bjöd på lunch och kaffe o kaka....smarrigt värre.


Tyvärr kunde inte Jessica och Judit vara med så det va Linda & Alic också vi och Sofia som träffades.


Så kul att se hur mycket barnen vuxit och utvecklats under dom här veckorna över julen som vi inte träffats.

Lilla Emmy som är 6 månader hade fått två små tänder och börjat krypa så smått, Alice som precis fyllt 1 år har lärt sig gå och va riktigt stadig.

Wille däremot han är ju lite över 7,5 månad och har varken tänder eller lärt sig krypa än.

Så han sitter mest och leker och tycker det är jättemysigt....det är väl lugnet före stormen.

För när dom väl börjar röra på sig så är ju friden slut...hi hi


Nästa gång ska vi träffas här hos oss....jag lovar att jag inte ska dra iväg på en lika lång runda som förra gången. Då fick vi verkligen slita för att ta oss hem.

Torsdagen den 4 februari är bokad...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

16 januari 2010 09:29

Skönt att höra att Wille sitter still än så länge, annars hade ju Judit känns som hon var alltför långt efter.... hon kan ju inte ens ligga på magen än! Lilla pluttan!
Bokar in 4:e i kalendern,
kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se