Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Barnmatskok på Källängen....

Av Anna - 11 januari 2010 17:38

Idag har Anna och jag gjort storkok på barnmat....


Så mycket roligare att göra det tillsammans....


Vi gjorde följande...

Källängens laxgryta: Lax, dill, potatis, blomkål, morötter, grädde

Isa & Willes Kycklinggryta: Kyckling, pasta, broccoli, purjolök

Annas vitlökskyckling: Kyckling, ris, broccoli, purjolök, vitlök

Päron & hallonpuré

Tror det va så här vi blandade....vi körde lite efter tycke och smak så jag har inte hundra koll på vad vi stoppade i vilken.


Så nu håller vi tummarna att våra små älsklingar tycker det är gott.....


Här kommer ett litet collage från dagen...

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

13 januari 2010 10:10

Vad ni vart duktiga! Får väl be om recepten sen.... eller har ni bara kokat o mosat ihop?
Kramis
OBS! se 22:a som inbokat

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se