Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Vår lilla älskling har haft krupp....

Av Anna - 25 december 2009 12:20

Dagen före julafton va vi hembjudna till Linda & Micke på lite julgröt och skinkmackor.

Jättemysigt va det och vi blev så mätta....


Wille som brukar somna ganska smidigt va vi än är någonstans ville inte alls sova.

Han va lite hes och lite hostig men inte mer än det....


Så när vi kom hem och han fick krypa ner i sin säng så somnade han direkt. Vi tänkte att nu så kommer han sova lääännngggeee eftersom han knappt sovit nåt på em.

Men bara efter några timmar så vaknade han med en otäck hosta och svårt att andas....

Ganska otäckt....han va hur rosslig som helst och jag har ju läst lite om det här med krupp så jag hade mina aningar att det kunde va det.

Men vi ringde till barnakuten och det va lite komiskt för jag hade Wille på armen och presenterade mig och sa att jag har en liten kille på snart 7 månader.....sen hann jag inte säga mer utan sköteskan sa "som har krupp". Hörs det så väl sa jag....jodå sa hon det hörde hon direkt genom telefonen..


Vi blev ordinerade att ge honom nässpray, en alvedon och sen gå ut och sätta oss i 20 min för att få svullnaden som blir under stämbanden att lägga sig. ( Det är det som gör att de låter så otäckt när dom andas )


Så det va bara att ta på oss varma kläder och sätta sig på verandan och hoppas att det skulle gå över, det märktes direkt att han tyckte det va skönt att komma ut i friska luften.... Och andningen blev fort mycket bättre.


Sen sov jag inne i hans rum och det blir ju inte den bästa sömnen direkt....man ligger ju och lyssnar hela tiden på hur han låter.

Men till slut så lyckades jag nog somna och fick några sköna timmars sömn.


Även natten till idag har han varit dålig....mycket mer hostig nu än han va igår natt.

Dom säger att det brukar hålla i sig i två dygn så vi får hålla tummarna att det ger med sig nu....


Annars har vi haft en härlig julafton men många fina paket....ska försöka fixa fram lite bilder.

   
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

28 december 2009 16:03

Hoppas lillkillen har blivit bättre. Låter rätt otäckt men det verkar ju ha gått bra - man oroar ju sig ganska lätt...

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se