Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Brrr nu är det riktigt kallt.....

Av Anna - 17 december 2009 07:23

Igår när vi vaknade va det -8 grader..... Härligt tycker både jag och mina djur.


Så vid tio tiden igår gav vi oss ut på en uppfriskande promenad.....det bet i kinderna och man fick kämpa lite med barnvagnen på den snöklädda traktorvägen över kohagen. Lite skumpigt va det nog för Wille men han sov så gott.


Hundarna for runt som galningar i snön och hade sååå kul. Det är så härligt när man kan ha dom lösa och dom får rusa av sig massa energi...


Wille fick fortsätta sova ute när vi kom hem...


Själv så passade jag på att göra mig iordning för att åka in och träffa några mammor för lite fika i Arken.

Blev en mysig fika med massa tjöt och sen passade jag på att uträtta lite julklappshandling när man ändå va i stan och Wille låg och sov.
 
ANNONS
 
Linnéa

Linnéa

17 december 2009 07:37

Här är det - 19 grader // Luleå

http://rubin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se