Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Snö denna härliga snö....

Av Anna - 15 december 2009 16:16

Så mysigt det blir så fort det kommer lite snö....och hundarna bara älskar det.


Doris har sprungit runt och frustat och nosat i snön som en galning.

Nackdelen är ju bara att det är kramsnö och det blir goa klumpar i deras cockerpälsar..;)


Har ett litet problem med att den lilla damen rymmer ut på vägen och det är inte så kul.

Har kommit på henne någon gång och lyckats haffa henne utanför men hon tror att jag vill leka och busa.

Vilket jag kan lova att jag INTE vill.

Man blir ju arg för att man blir sååå rädd att det ska komma en bil eller nåt och köra på henne....


Kan ju inte banna henne när hon kommer till mig även om det är utanför trädgården....eller?? Vill ju att hon ska komma till mig i alla lägen utan att förknippa det med skäll..

Tycker det är jättesvårt att veta hur man ska göra....hur ska jag få henne att förstå vad trädgårdsgränsen går..???

Vi har ju häck runt nästan hela trädgården och den hade funkat bra om det varit vår eller sommer då den är full med löv. Men nu så finns det massa hål man kan smita igenom....


Tur det är vinter och inte så mycket trafik på vår väg....men det kommer snart en sommar o då blir det lite mer bilar...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

16 december 2009 09:37

Ja, gränser är inte alltid så lätt. R lät Moa springa lös igår när han skottade. Vips så var hon borta!! Men som tur var satt hon bakom garaget - fast alltså! Vet att Peter gick runt tomten med sina hundar i rätt lång lina och när de var på väg utanför så drog han till i kopplet. Kanske funkar om man tränar ofta...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se