Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Inget babysim

Av Anna - 15 december 2009 16:08

Vi vågade inte gå på babysimmet i lördags eftersom Wille haft/har hosta och är lite snorig.

Hade det inte varit för hostan så hade vi gått....men vi vågade inte chansa.


Blev en runda på stan istället för att försöka shoppa lite julklappar....vi lyckades hitta några men har en hel del kvar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

16 december 2009 09:38

Nu har vi oxå anmält oss, fredag vecka 2 börjar det här. Längtar inte direkt dit, småfet och vit med håriga ben! Ska iaf köpa en baddräkt så jag slipper visa magen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se