Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Mamma/kompis/barnträff i Skillingaryd

Av Anna - 15 december 2009 15:25

I fredags va det dags för kompis/barn träff hos Jessica och Judit....och alla va friska och kunde vara med....kul!!!


Så vid tio tiden gav vi oss iväg mot Skillingaryd....det va allt lite kallt och jag skulle nog haft långkalsonger eller åtminstone en längre jacka på mig.

Men det va en skön uppfriskande promenad...


När vi kom hem till Jessica igen så fixade hon lite mat...och det blev en jättegod bacon/broccoli paj med en smarrig sallad till....


Jag och Linda passade på och ge våra små guldklimpar lite mat så vi skulle få lite matro.


Linda va så glad för att Alice börjat säga mammmaaammmaaa och döm om vår förvåning när Wille helt plötsligt börjar han också...

Så nu har dom första mmmamaaaammmmaaaa kommit. Lite häfftigt måste jag säga.


Även Jessicas mamma Gunnel kom förbi för att få i sig lite mat...kul att träffa henne.


Kvällen fick jag och Wille mysa själva här hemma och titta på Idol finalen, Andreas va ute och käkade med några kompisar på Lillakrogen. Sen blev det en runda på Harrys. Det va en trött kille som kom hem....tar på krafterna att ligga ute hela veckan och sen ge sig ut och partajja....


Min favorit vann hejja Erik....!!! Vilken röst han har denna lilla lilla kille... ;)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

16 december 2009 09:35

Jaså, det blev Harrys trots allt?!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se