Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 december 2009

Det här med feber...

Av Anna - 10 december 2009 11:22

Pratade med Anna B när jag va på väg hem från Taberg igår och vi började prata om feber och annat som dom små liven kan drabbas av.

Isabella hade varit ganska sjuk under helgen med hög feber, nästan 40 gr.


Och då kom jag ju på att jag har inte en aning om va Wille har för normaltemp....kan ju faktiskt va ganska bra att veta.

Så igår tog jag tempen och döm om min förvåning så hade han 38 gr....hmmm visst han har ju nyst lite och kanske varit lite lite snorig men att han skulle ha feber det trodde jag ju aldrig.

Testade igen innan han skulle lägga sig och då låg den på 37,8 eller nåt.

Vet att pojkar kan ha något högre temp än tjejjer men det verkade ju lite högt.


Så jag va förberedd för en natt utan sömn och så rätt jag fick.


Va en liten kille som väckte mamma vid två tiden och han va inte täppt i näsan men han hostade och det roslade och lät inte skönt.

Verkade som han hade ont i halsen och att det gjorde ont när han hostade.


Man blir ju lite orolig för det låter ju ganska otäckt....men jag gav han först saltlösning och efter nån timme nezeril och då släppte det. Sen fick han sova inne hos mig upp pallad med kuddar så han låg med huvud och överkroppen lite i högläge.


Men det blir ju inte så mycket sömn när man ska ligga och lyssna på hur han andas hela tiden. Men som sagt efter nezerilen så blev det bättre.

Och vi kunde somna båda två och vi sov till klockan va nästan åtta.


Nu tänkte jag ju att jag måste ju ta febern på morgonen också och gjorde så...och då hade han 37,2 så han hade nog allt lite feber i går em....


Så nu har jag ju ett litet hum om vilken temp han har som "normal"....men ska testa igen när han är helt frisk.


Nu ligger han och sover så gott i vagnen ute efter en promenad runt Källholmen med hundarna.


Själv så tänkte jag städa lite och snygga till här hemma tills Andreas kommer hem ikväll.

Ska att han kommer hem igen...har varitl lite flängade de sista två veckorna...förra veckan va han i Karlskoga och denna veckan har han varit i Mora med lite stopp hos kunder både på vägen upp och hem. Denna veckan har han inte åkte själv utan en säljare har varit med....måste va skönt att få lite sällskap.


Bäst och sätta igång.... :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

10 december 2009 16:17

Det var ingen dum idé att kolla tempen i "friskt" läge, ska jag göra omedelbums på Judit...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se