Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 december 2009

Hälsat på hemma i Taberg...

Av Anna - 10 december 2009 11:09

Jag tog Wille och hundarna och åkte upp till Taberg i tisdags för att hälsa på min kära syster. Hon hade lovat att hjälpa mig att trimma Doris lite....är ju inte så bra på det. Stina är det inga problem att göra det på, för skulle det bli fel så gör det inte så mycket.

Så nu är hon så fin....dom ser så vuxna ut helt plötsligt.


På eftermiddagen åkte vi ner till mamma & pappa och mamma och jag passade på att ta en promenad ner till Tabergs centrum och handlade lite gröt till Wille när han ändå skulle sova. Doris fick stanna hemma hos pappa. Hon va ganska trött efter allt bus med Liza och Dixie hos syrran.


Vi hade med oss grejjor så vi kunde sova över, skönt att slippa åka i mörkret. Och Andreas va ändå inte hemma. Så övernattning blev det.


Vi åkte hemmåt ganska tidigt på fm....va ju avslutning på mammalunchen i Arken och den ville vi ju inte missa.


Så det va i stort sett bara hem och vända....byta lite kläder på Wille. Dom skulle ju va lite julfina. Så det blev både röd body och byxer samt en tomteluva på det så han va så fin så. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se