Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Dagarna bara springer iväg....

Av Anna - 7 december 2009 14:01

Sitter och försöker komma ihåg vad vi gjorde förra veckan....det är verkligen skrämmande att man måste tänka efter.

Så gammal är man ju inte än....eller???


Så här kommer en liten sammanfattning på vad som hänt sen sist....


I torsdags va Wille och jag hembjudna till Isabella och Anna på lite lunch....

Vi kom dit vid 12 tiden och det blev en härlig eftermiddag med mycket tjöt och god mat. Vi hann även med en liten promenad runt Finnvedsvallen.


Väl hemma igen så va det bara att sätta på hundar reflexvästar och ge sig ut på promenad igen.

Synd det inte va lika härligt väder som det va för några dagar sedan....fullmåne och gnistrande frost på marken. Härligt. Då gör det inte så  mycket att bo på landet utan gatlyse. Värre är det som det är nu....grått blött och trist.


I fredags va vi och hälsade på Karin & Ida...blev en runda ner på stan och lite fika/lunch på Arken. På vägen tillbaka hämtade vi Hugo på dagis och gisses vilken hejjare han va på att cykla. Blev riktigt imponerad. Fick även låna en jättefin overall + mössa o vantar till Wille som Hugo haft. Tack för det Karin.


Helgen hr vi tillbringat här hemma....några rundor in till stan har det ju blivit.

Vi har varit på babysim, hälsat på Willes farmor o varit på julmarknaden i Apladalen sen blev det en runda till Hulle o Lena för att leverera lite kryddor.  


Vi har också testat o ge Wille 6 mån gröt med päron & banan smak, trodde han skulle tycka den va jättegod för den är  ju lite söt om man jämför med mild Havregröt. Men han skrek i högan sky varje gång vi försökte mata honom så den tyckte han INTE om. Vi får testa om ett tag igen eller blanda ut den med den andra eller nåt.


Annars så sover han jättebra nu igen och verkar vara tillbaka i sina gamla goda vanor....skönt.

Igår somnade han vid halv nio och vaknade vid åtta tiden....helt ok tycker jag :D


Idag har vi hunnit med att åka till Gummidepån och byta till vinterdäck, väl hemma igen va det dags för Wille att sova så då tog vi och gick en runda med hundarna. Härligt skitiga va dom när vi kom tillbaka så det blev bad av både Stina & Doris.


Wille fick grönsaker och kyckling till middag idag och jag åt spagetti och köttfärsås.


Sitter just nu och funderar på om vi ska åka in till Kvantum när Wille vaknar och och gå en runda i stan, och passa på och handla lite ingredienser till lite julgodis.

Får väl googla runt lite och se om man kan hitta lite goda recept.


Har ni några tips så skriv gärna det i kommentarer... 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

7 december 2009 21:25

Låter som du har fullt upp! Själv har vi haft en slappardag, Moa har bara fått kissa på tomten. Känt mig lite hängig men hoppas det går över till onsdag.

Ska se om jag hittar några recept att ta med mig...
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se