Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 2 december 2009

Lunch i Arken + shopping....

Av Anna - 2 december 2009 17:28

Idag va det ingen mammalunch i Arkens regi så vi som brukar vara där bestämde förra gången att vi skulle gå dit ändå och käka lunch i resturangen....


Jättemysigt och super trevligt..... Det va paj som stod på menyn och det va jättegott.

Barnen skötte sig kanonbra....Karin och jag satte Wille och Erik bredvid varandra så dom underhöll varandra kanonbra...

Det är kul nu när man kan ha dom i barnstolarna och dom kan vara med vid bordet...märks att dom börjar tycka det är kul att få vara med.


Efter maten va vi några mammor som lyckades stråla samman på Kappahl och det blev så att jag och Karin fortsatte i några fler affärer.


Blev ett besök på H&M där jag shoppade lite till Wille....

Så super fin jacka och mössa och vantar till.
  


Sen blev det en liten runda ner på Lindex och där hade vi ju en rabattcheck att dom man fick ett pack med strumpor gratis om man handlade ett babyplagg. Så då shoppade vi lite till....

  


Sen blev det en runda till Villervalla där jag handlade lite julklappar till Nadja och Kevin.


Även mamma och jag va ju ute och shoppade lite i måndags och jag inhandlade en så mysig kofta den kommer här....  


Det till Wille ska han få i Julklapp tänkte jag....så äntligen har jag kommit igång med att handla lite julklappar...

Har ju några kvar bara....


Nehej bäst att väcka lilleman han ligger just nu och sussar så gott i vagnen... Vill ju att han ska somna ikväll också. 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

3 december 2009 14:26

Vilken fin jacka!! De andra kläderna var med fina men jackan.... grönt är ju såååå fint!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se