Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Wille 6 månader

Av Anna - 1 december 2009 20:39

Igår blev Wille hela 6 månader....!!


Blev premiärtur i nya bilstolen när vi skulle iväg till BVC....snacka om en kille som tyckte det va kul att kunna se ut. Han satt och såg så nöjd ut...


Vi började dagen med ett läkarbesök på BVC kl.10

Va där i god tid för en gång skull....

Allt såg bara bra ut och han följer sin kurva så fint....skönt.

Så matchvikt & längd för dagen va....

68cm 8450g


Efter BVC så va det dags att åka på träff med "byamammorna" denna gång träffades vi hos Jenny på Hindsekind.

Så kul att träffas och prata lite....vi är ju ganska många som går hemma och är mammalediga. Vi är 6st av oss 7 som är hemma som fått barn -09. Barnen är födda mellan feb-sep så än så länge är det väl ganska lugnt. Men det dröjer nog inte så länge till innan det är full rulle.


När Wille och jag kom hem så hade mamma redan kommit och tagit med hundarna på en promenad.


När dom va tillbaka tog vi lite fika för att sen ta bilen in till stan och passa på och gå en liten runda. Vi ställde den på Kvantums parkering och gick till Märkesoutleten och Kärnan....

Hittade en jättesnygg kofta på Greens och mamma shoppade lite kläder hon också.


Sen blev det lite handling på Kvantum innan vi åkte hem igen.

Wille sov sig igenom alltihopa.....bra kille :)


Sen va det mys här hemma, vi hade handlat lite godis och skvallertidningar så vi hade jättemysigt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

2 december 2009 13:06

Skönt att höra att han mår bra, fast det syns ju nästan på honom. Go o gla för det mesta! O bra med en pensionärsmamma som kan hjälpa till. Idag ska jag äta lunch med mamma, det blir det närmsta vi träffas på dagarna.
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se