Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Babysim o vaccination...

Av Anna - 29 november 2009 19:33

I lördags så va det åter dags för babysim....denna gång va det dykning igen men nu skulle man släppa och byta grepp under vattnet...Lite otäckt tyckte jag men det gick nog ganska bra.

Wille är ju inte skit rädd för vattnet så han tycker bara det är kul när han får dyka.


Vi passade även på att gå in på vårdcentralen Väster och ta "grisa" sprutan och döm om min förvåning när vi kommer dit vid strax efter tio....knappt en människa och inga köer alls.

Så det va bara att fylla i lite papper och sen fick vi komma in till en BVC sköteska. Vi kollade med dom om även Wille kunde ta sin spruta trots att han inte är sex månader förrän på måndag.

Det va inga problem så nu är hela familjen vaccinerad....skönt.


Man va ju lite orolig att man skulle bli dålig av sprutan men peppar peppar så har varken Andreas eller jag inte haft mer än lite ont i armen. På Wille har det inte märkts någonting alls....skönt om det förblir så. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se