Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Min födelsedag....

Av Anna - 24 november 2009 08:30

.....tillbringade vi i Taberg/Jönköping.


Hade klipptid vid kl. 12 så jag åkte förbi Mamma & Pappa och lämnade hundar och Wille innan jag åkte in till stan.

Passade på att handla lite smått och gott till Wille.

Det blev en blå vindfleece som dom hade på rea på Kappahl, super fin och den kostade bara 129:- helt ok tycker jag. Vinter mössa från POP och lite kläder.


Hos frissan så satte jag mitt huvud til förfogande så det rök nog av en 5-8 cm på längden. Blev riktigt bra .....eller vi får väl se hur det gå idag när jag ska fösöka fixa till håret.


Fick middag i Taberg och Wille hade inte sovit på hela fm så det va en mycket trött kille när jag kom dit.

Så han fick lite mat sen somnade han nog innan han ens landat i vagnen....


Så han fick sova mellan 14-16:30 innan vi tog bilen och körde hem.


När Andreas kom hem så fick jag blommor och en kort där det stod att jag fått X antal pengar insatta på mitt konto så jag skulle kunna handla lite nya kläder. Blev jätteglad. Har nog inte handlat några vettiga kläder sen jag blev gravid....så nu Jessica får vi nog boka upp en dag då vi kan träffas och shoppa lite. Du brukar ju vara duktig på att hitta kläder till mig....;)) 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

24 november 2009 12:19

Låter som en bra födelsedag!! Säg bara till så hänger jag med på shopping när som helst..... alltid kul att shoppa åt andra. Blir så mycket billigare då,
kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se