Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Byafest och kalas.....

Av Anna - 24 november 2009 07:29

På lördagar brukar vi ju börja dagen med babysim men inte denna....Wille har varit lite snorig och börjat hosta så vi vågade inte. Vill ju inte att han ska bli dålig.

Så vi passade på att ta oss lite sovmorgon....eller va ju uppe vid sex och fixade Doris. Hon fick lite mat och sen ut en runda och fixa morgontoaletten sen somnade vi om.

Har börjat ge Wille tillägg varje kväll och vips så sover han hela nätterna....har ju testat det tidigare. Man vill ju att det ska räcka med amningen men det är bara att inse att det är ingen kräm i mjölken längre....och särskillt inte på kvällen.


På kvällen va det dags för byaträff som började hemma hos Jenny T där vi tjejjer fick oss en liten spakväll med Mary Key....

Hon bjöd på lite kex och vin, vid kl.19 så va det bord bokat på Lillakrogen.


Blev en trevlig kväll med mycket skratt och god mat...en del gick vidare till Harrys men vi åkte hem.

Det va Andreas mamma som varit barnvakt/hundvakt och det hade gått jättebra. Alltid skönt när dom sköter sig både djur och barn.


I söndags så va det dags för lite kalas....mitt kalas denna gång. 27 år tror jag minsann det va...i år igen :)

Vi brukar skoja om det på jobbet och jag stannade vid 27 tycker det är en riktigt bra ålder.


Fick kanonfina presenter....En  fin ljusstake från Bengt&Lotta "Pålle"av Linda & Micke och Birgitta. Nya skinnhanskar + en halsduk av mamma & pappa, vit plåtlåda med ett grönt kors på som man ska ha medicin i av Frida och Marcus och Jill med fam. Av Gunnel fick jag en ny almanacka denna gång med barn tema. Super fin.

Tack alla....!!!!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

24 november 2009 12:22

Ta reda på var de hade köpt den vita plåtlådan är du snäll... jag har 1 sån och ville köpa en till men på iems hade de bara röda och sa att de vita hörde till en gammal kollektion!!! Så nu har jag en av varje och det funkar väl egentligen lika bra :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se