Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 12 november 2009

Allmänt långtråkig dag....

Av Anna - 12 november 2009 14:44

Idag får jag absolut inget vettigt gjort...vet inte vad det beror på. Kanske vädret....


Har i alla fall gjort om Willes vagn till sittvagn....bara att inse att han blivit för stor för liggdelen.

Har trivts så bra med liggdelen och önskade att han kunde ha den lite till. Dels så är det mycket lättare än sittdelen och den har varit så mysig att bädda i....

Fixade och donade lite med fårskinnet så annordningen man ska spänna fast dom med funkade och det blev riktigt  bra.

Ser så mysigt ut att jag skulle kunna tänka mig att sova där också....:)


Sitter och funderar på om jag skulle ta tag i att bada hundarna.....Stina luktar så illa....hon löper och då är dom inte så mysiga. Borde var på upphällningen snart, ser inte att hon blöder så mycket längre så jag tror det få bli ett bad.


Ikväll ska Andreas iväg till Harrys på avtackning av en jobbarkompis. Så ikväll får jag styra helt över tv dosan.... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se