Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Fars dag...och två homepartyn....!!

Av Anna - 9 november 2009 15:19

Hade shoppat en halsduk och en mössa till Andreas från Wille....han blev nog glad tror jag. Det verkade så i alla fall.


Det va mycket fika igår....började med Me & I party hos Anna B. Hade bestämt att jag inte skulle handla nåt men det blev en fin träningsjacka i rött med två turkosa ränder på armarna. Så fin...


Sen va det hem och käka lite mat och vid fyra så va det åter dags för party nr2. Det va ett Tuppewere party hos Tessan ( en i mammagruppen) och där inhandlades en ostkupa. Så nu har jag spräckt min shopping budjet med råge, Man har ju inte så mycket pengar att röra sig med nu för tiden.

Vet inte riktigt hur jag ska klara mig denna månaden.


Väl hemma igen så visade det sig att Doris antagligen ätit nåt som inte magen tyckte om för hon va jättedålig i magen. Men med tanke på hur mycket hon gräver och äter/gnager på så är det inte så konstigt.


Även natten till idag har hon hållt oss vakna....började redan vid kl.03 så mysigt. Hon sover ju i hallen och har trivts med det hur bra som helst så vi tänkte väl mest på att vi INTE skulle ge oss och hämta henne när hon började gnälla och yla inatt. Och nu när man vet va orsaken va så får man allt lite dåligt samvete. Hon har varit bättre idag så vi får hoppas att det gått över....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se