Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Onsdag & Torsdag i Taberg....

Av Anna - 1 november 2009 20:09

Efter besöket på BVC i onsdags så packade vi bilen och åkte till min syster utanför Taberg....

Va lite orolig över hur bilresan skulle gå med Doris....hon har inte tyckt det varit så jättekul att åka bil och gnällt i massor.

Döm om min förvåning när hon bara gnällde ut till E4 sen va hon hur lugn och fin som helst. Så skönt att det gick så bra. Inte så kul att sitta och köra sju mil men en gnällande hund.


Samtidigt som vi kom fram till syrran kom Jill och grabbarna dit.....så det va fullt ös från start.


Doris tyckte det va sååå kul att få busa med sina syskon Dixie och Liza....och Kompis och Knutte naturligtvis.


På kvällen va det dags att åka och fira Nadja som fyllde 8 år. Hundarna lämnade vi hemma, dom va ganska trötta efter att ha busat hela eftermiddagen.


Wille va lite kinkig på kvällen och jag antar att det berodde på vaccinet eller att han inte sovit från halv tre till vi åkte hem vid nio-tiden. Det va lite mat sen va det godnatt för hans del.


Även jag slocknade ganska tidigt....hade varit en lång dag.


Torsdag morgon väcktes vi av tre stycken huliganvalpar som började busa och leva rövare i rummet brevid oss.


Så jag och Gunnel gick upp och gav hundar och hästar sin mat och sen käkade vi lite frukost...Wille vaknade och även han ville ha lite mat. Gunnel gick och la sig och sov någon timme till.


Vi tolvtiden kom Dalton och hälsade på med sin matte och lillmatte....va riktigt kul att se hur stor han blivit. Min Doris va ju rena tjockisen om man jämförde med syrrans två. 


Han och Doris va nästan lika stora han va lite grövre i huvudet och något större än henne....


Daltons lillmatte jobbade som fotograf och hade med sig sin fina kamera och tog massor med härliga bilder...

FIck några av dom på mail härom dagen och här kommer några av dom....


 

     


På översta bilden är det Dalton, Doris och Dixie ( går inte se skillnad på Doris och Dixie om man inte ser dom framifrån så man kan se det vita som bara Doris har )som busar i höstlöven. Den andra bilden är på Doris och är helt fantastiskt tycker jag.


Hon passade även på att ta lite kort på Wille som också blev riktigt bra så här kommer dom....     


På vägen hem passade vi på att svänga förbi mamma & pappa och fick lite middag. Det bjöds på raggmunkar och fläsk. Jättegott...!!

Sen kan jag lova att både jag och Wille + Stina och Doris slocknade tidigt den kvällen.

Hade varit två intensiva dagar hemma i Taberg...


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skapa flashcards