Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Wille 4 månader och BVC besök

Av Anna - 30 september 2009 16:18

Idag är Wille 4 månader....det är inte klokt så fort tiden går. Har jag verkligen varit hemma i nästan fem månader. Nej kan inte fatta det.


Hur som helst så har det varit BVC besök idag och han va hela 65cm lång och 7,3kg tung, följde väl inte kurvan riktigt lika bra som tidigare. De ska väl i snitt gå upp ca 1kg i månaden så han ligger väl 300g efter om man ska följa det. Men det va ingen fara i alla fall. 


Ska börja lite smått med smakisar på gröt + amma honom så mycket han vill.


Inatt så har han varit vaken flera gånger så stackars Andreas har inte fått så mycket sömn. Vet inte om tänderna börjar spöka lite på honom + att han vill ha mat.

Han sov i stort sett hela eftermiddagen igår så jag tror det hann gå över 5 timmar mellan två mål och det va nog på tok för länge. Så idag ska jag försöka få i honom lite mer mat så får vi hoppas att han sover bättre.


Verkar som dom ser till att fylla sin dags ranson själva....lite mat under dagen = matning på natten och tvärt om.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

30 september 2009 16:38

Har oxå funderat på det där med maten men ditt resonemang stämmer inte riktigt på Judit än. Annars tyckte jag att det skulle va smidigt att mata mycket på dan och få sova på nätterna...

 
Ingen bild

Linda Halldén

30 september 2009 19:37

Jaha du - då är han snart ifatt Alice den lille rackarn ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se