Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Doris har varit dålig....

Av Anna - 30 september 2009 08:47

Igår kväll när jag kom hem efter att ha varit på Kvantum och handlat så sa Andreas att hon va lite konstig...

Han hade haft ute henne och men ändå hade hon bajjat två gånger inne + kissat och gnällt hela tiden.


Så när jag kom hem så låg hon och va väldigt ynklig i sin korg i hallen....blev ju glad när jag kom hem men inte som hon brukar.

Så jag tog ut henne igen och då såg jag att hon va jättesvullen och va jätteöm i ena läppen. Den va säkert 1 cm tjock och hon va regält öm.

Som tur va så verkade det inte beröra andningen men man blir ju orolig....ringer min kära syster och hon tycker jag ska ringa djursjukhuset för att kolla vad vi ska göra.

Som tur är så har jag fått medicin av Lina som är för huggormsbett så jag frågade om vi fick ge henne av den. Jag hade ju en misstanke om att hon fått ett bett/stick av något men visste ju inte av vad.


Dom bad oss väga henne och hon vägde 4,5 kg....vi blev ombedda att ge henne en halv tablett och avvakta.

Blev det sämre skulle vi höra av oss direkt....


Men som tur va så släppte den värsta svullnaden ganska snabbt så vi slapp ringa tillbaka.


När det sen va dags för tv-soffan så skulle ja ta med hennes korg och råkade välta den i trappan och gissa vad som ramlade ur....en GETING. Ska inte dom ligga och sova nu.

Skönt att veta vad det va i alla fall och vilken tur den stuckit henne i läppen och inte i halsen då hade det nog varit kört.

Usch tänker man på det så blir man rätt spak.....


Tur det slutade väl... 
ANNONS
 
annette

annette

30 september 2009 09:10

ucsh ja dom där jobbiga getingarna, dom sover kanske inte alla men dom är ju himmla slöa i alla fall...på sommaren är jag alltid orolig eftersom min hund äter getingar som godis..men jag tror han har blivit imun mot dom små varelserna nu så många som han har käkat hihi...

http://loppingvin.blogg.se

 
Ingen bild

Jessica A

30 september 2009 16:40

Getingar!! Då ser man hur illa det kan gå... verkligen tur att det inte tog värre. Stackars lilla pluttan, längtar till fredag när jag får träffa henne.
Kramis

 
Ingen bild

Linda Halldén

30 september 2009 19:36

Nämen stackars lilla vovven !!

Tur du fick reda på vad det var iaf :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se