Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Oj oj vart tar tiden vägen...

Av Anna - 29 september 2009 08:08

Förlåt alla trogna läsare men just nu verkar inte min tid räcka till för att skriva här....men men det blir nog bättre...!!


Har ju hänt en del sen sist....här kommer en liten snabbresumé..Skrattande


Lör-sön har vi varit i Jönköping. Lördag kväll firade vi 1-årig bröllopsdag med bio och middag på Twin City. Vi såg Sommaren med Göran...riktigt kul måste jag säga.

Wille va hos mormor och morfar och där hade allt gått bra.

Vi sov över där eftersom vi skulle hämta hem lilla Doris på söndagen.


Så nu har vi ännu en liten familjemedlem....men en lurvig sådan.


Allt har funkat kanonbra Stina verkar tycka det är riktigt kul med en liten valp och bjuder upp till bus med jämna mellanrum. Man va ju lite orolig att det skulle bli problem för man vet ju aldrig. Men allt har gått kanon.


Jag och Doris har sovit de två första nätterna i Willes rum så hon inte ska väcka lilleman med sitt gnällande.


Vi har nog lite att jobba på när det gäller att få henne rumsren....cockrar är väl inte kända för att vara lätta med det.

Dom liksom hinner inte med att kissa och bajsa ute där det händer massor utan så fort man kommer in och det blir lite lugnt så gör dom det inne i stället.


Jag får nog återkomma senare för nu skriker lilleman om lite uppmärksamhet...på återseende!!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se