Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Babysim...

Av Anna - 26 september 2009 11:25

Imorse va det dags för babysim i sjukhusets rehab basäng....

Andreas fick äran att bada då jag ville kolla lite hur det funkar....har ju problem med mina urinvägar och får så lätt urinvägsinfektion så jag kan inte stå i blöta badkläder utan måste byta till torra direkt. Nästa gång ska jag va med i basängen ( stavas det så..??).


Tror att alla barnen som va med tyckte det va skönt i det härligt varma vattnet 34 gr är inte så dumt.

Även Malin och Felicia va där och Maria och Uffe med lilla Sol. Nu är hon väl på gränsen till för liten men vi får se om dom kommer med när hon vuxit till sig lite. Jättekul i alla fall och få se det lilla livet. Sååå söt va hon.


Det hade ju varit två gruppen innan vår och det finns plater kvar i dom om någon skulle vara intresserad.

Det är tiderna 8-8:30 & 8:30-9 som det finns lediga platers i... Va bara att kontakta VSS.

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

30 september 2009 16:42

Bassäng stavas det.....

 
Ingen bild

Anna svarar Jessica

30 september 2009 17:54

Oj då, stavning har inte varit min starka sida och ibland går det ju lite fort...tack för rättningen!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se