Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Mammaträff och babymassage...

Av Anna - 26 september 2009 11:14

Igår va det en fullspäckad dag....


Vi började med mammaträff på BVC kl. 10 där vi pratade om mat och smakportioner. Våra små rackare börjar ju bli så stora nu att vi kan om vi vill börja med lite smakisar....kul tycker jag!!


Anna B en av de andra mammorna hade bakat så vi fikade och pratade innan det va dags att gå.


Jag och Wille va hembjudna til Therese och Lisen som är med i samma mammagrupp och även samma massagegrupp på lite lunch innan det va dags för massagen som började kl.13 båda barnen sov så gott i sina vagnar så vi fick äta i lugn och ro.

Det va riktigt skönt att slippa åka hem imellan. Jätte tack!!

Vi är verkligen ett mysigt gäng i vår mammagrupp och jag tror vi kommer ha mycket kul ihop.


Det va sista gången på massagen och det va ansikte och rygg som skulle gås igenom....Wille va lite kinkig och hungrig så det blev inte så mycket massage i ansiktet men ryggen hängde vi med på.

Sen har vi fått lära oss en liten busramsa som man avslutar med.....ungarna tycker det är jättekul.


Andreas slutade lite tidigare idag så han va hemma när vi kom hem....skönt!!


Blev lite fixande här hemma och en promenad med hela familjen bort till Näsudden och hem igen.

Wille sov som en liten gris....mycket intryck och aktiviteter tar på krafterna. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se