Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Bara lat....

Av Anna - 24 september 2009 09:04

Ja igår va jag bara lat....usch kom aldrig igång på hela dagen.


Det enda vettiga som blev gjort va att jag åkte in till djuraffären och handlade lite hundmat och va på återvinningen med lite kartonger och glas.

Tänkte jag skulle handlat lite kul till valpen men i djuraffären som finns här i stan har dom så mycket grejjor att man inte kan hitta nåt.....jag fattar inte hur man kan ha så jä...la mycket grejjor på sååå liten yta. Nej där hittade jag ingenting....

Syrran och jag ska in till stan en runda idag så då ska jag handla lite till Doris...ja ni läste rätt. Hon har bytt namn till Doris. Hon hette ju så från början och eftersom Jill´s lilla westistjej heter Doris så tyckte jag att hon skulle heta något annat. Men med allt pappersarbete som syrran hade så blev det inget byte mellan Dixie och Doris så nu heter hon Doris och jag tycker det är jättefint. Blir lite kul att ha två cockrar som heter Stina och Doris....hi hi låter som två gamla tanter...Skrattande


Nehej nu är det väl bäst jag packar bilen och beger mig till Taberg....

Ha en go dag alla vänner...!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se