Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Babyträff i Mariakyrkan

Av Anna - 23 september 2009 10:21

Igår va det åter dags för babyträff i Mariakyrkan....

Wille tycker det är sååå spännande med alla de större barnen som kryper och leker för fullt.


Grannen Stina och hennes pojk Vidar samt Malin och Felicia va också där...här kommer en liten bild....  


När vi ändå va i stan och nära ett apotek passade vi på att köpa hydrokortisonsalva till Stina, hon har fått eksem på halsen som jag tänker försöka behandla själv först innan man blandar in veterinär. Tror det ska gå bra....det ser i alla fall mycket bättre ut idag.


Inatt va klockan strax efter ett när lilleman vaknade och va ledsen....så det va bara att pallra sig upp och ge han lite mat.

Funderar lite på hur det kommer sig att han sov så bra igår natt och inte nu....tror att en av anledningarna kan va att det blir för varmt i sovrummet. Igår natt hade vi fönstret öppet och det va svalt och skönt. Igår kväll & inatt har det ju  blåst så jäkligt så det gick inte ha det öppet. Och det märks att det blir ju mycket sämre luft....

Vi får se...vi får hoppas vi kan ha fönstret öppet inatt så får vi se om min teori kan stämma.

Så jag har inte sovit så mycket i natt.... Dels så blåste det ju så, sen har vi haft även Wilma i sängen inat och hon har vandrat runt + att jag har försökt stoppa Stina från att klia på eksemet.... 

Har bara trattar till katterna men vi får se hur vi gör inatt...
Eftermiddag och kväll gjorde vi inte så mycket, va ute och gick med Wille och hundarna.

Tittade på Idol och the Mentalist...


Håll tummarna att han kommer sova lite bättre inatt.... 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina (grannen!)

24 september 2009 23:35

Vilken vingmutter han är Vidar! Tur att det var hunden Stina som hade eksem på halsen och inte jag...
Trevlig helg på er och lycka till med lilla valpen på söndag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se