Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Lugn dag hemma....

Av Anna - 22 september 2009 08:14

Även natten mellan söndag och måndag så vaknade lilleman lite väl tidigt, tror det va vid halv fem fem tiden.


Eftersom han varit så duktig på att sova hela nätterna så har man ju kommit in i en viss rutin när det gäller amning odyl.

Det spolieras ju totalt när han inte vaknar som han brukar....men det är väl så livet är som småbarnsförälder..:) Den ena dagen är aldrig den andra lik..


Under dagen igår så va det mest de vanliga hushålls sysslorna....dammsuga, tvätta, bakat en äppelpaj till kvällen, gått med hundarna osv...


På kvällen tittade Arne och Kickan ( Andreas morbror med fru ) och Andreas mamma förbi...de ville träffa Wille.

Alltid lika kul att träffa dom....sen vi sågs sist så har dom blivit med hund! En ljuvlig cockerhane som jag tror hette Tjatte.

Stina som alltid är så snäll visade minsan vad skåpet skulle stå....vet inte om det va för att Wilma va här eller va det va men hon satte den stackarn ordentligt så han tyckte hon va jättehemsk.

Nu är han ju en unghund och Stina brukar va ganska tuff mot valpar och just unghundar.... Hon är ju en rutinerad valpmamma så det kanske är därför.

Det brukar vara en kraftig markering om att här bestämer jag kom inte för nära....sen släpper hon till mer och mer...

Är väl så tikarna är mot sina valpar....dom ska lära sig att ha respekt.

Blir spännande att se hur det blir när vår lilla valp kommer...


Wille har ätit så dåligt de senaste dagarna och igår va det samma visa....äter lite och sen skriker som en stucken gris, så håller han på fram och tillbaka. Det gör ju ont efter ett tag så det håller inte i längden.


Fast igår kväll åt han riktigt bra vid halvnio tiden och somnade i soffan. Han vaknade väl igen vid tio eller nåt och va allmänt kinkig. Gjorde kvällsbestyren och satte mig för att ge han lite mat. Tror ni han ville äta nåt....nix sög väl knappt 2 min på varje bröst sen bara ilvrålade han. Man kan ju inte mer än erbjuda och vill han inte så vill han inte.

Så han rök i säng och konstigt nog så somnade han ganska snabbt ( va nog mätt ändå). Och döm om min förvåning när jag vaknade i morse av Andreas väckarklocka och Wille sovit som en stock hela natten. Ibland blir jag inte klok på honom....i helgen har han vaknat och velat ha mat och nu vaknade han inte förrän vid sju. Alltså har han sovit hela natten på maten han fick vid nio. Märkligt !! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se