Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Lite kort på Wille

Av Anna - 21 september 2009 19:57

Vet ju att det är roligt när folk lägger in lite bilder på bloggen....så här kommer lite nytagna kort på lilleman....


Han är mellan 3-3,5 månad gammal.


        

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva Rønningen

21 september 2009 20:34

Hei Anna!!
Har vært inne og tittet på bloggen, så flink du har vært!
-Har snakket med Svenne og Rolf, og de tar meg gjerne med til Värnamo så kanskje jeg skal komme og besøke deg et par dager....?? Hadde vært så koselig å endelig få treffe deg!
Vi får tenke litt på det, nå er i hvert fall transporten OK!

Ha en fin kveld.

Stor klem fra Eva

 
Ingen bild

Jessica

22 september 2009 16:24

Vilken liten goding! han blir ju precis lika söt på kort som han är i verkligheten, där har jag nog lite att lära som fotograf! Får mest suddiga bilder på Judit...
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se