Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Ännu en härlig helg....

Av Anna - 21 september 2009 10:02

Har varit en lååånng och härlig helg...varför då...?? Jo Andreas va ledig i fredags och det är inte klokt så lång helgen känns då.

Så i fredags va det rensning på hög nivå....det blev två rundor upp till stomsjö med skräp.

Så skönt att bli av med lite....finns mer men det får vi ta en annan gång.Blev en runda in till Kvantum för att köpa lite gott till kvällen.....träffade på Karin så det tog en stund innan jag va tillbaka hemma igen.

Då hade Andreas varit ute och gått en runda med Stina och Wille.

Vi åt Paprika & chili kyckling med ris och smarrig sallad....så gott!!


I lördags blev det en runda in till Blomsterlandet, handlade lite ljung och annat smått och gott till höstkrukan. Blev riktigt bra tycker jag....

  


Natten mellan lördag och söndag så vaknade Wille redan vid kl.02 och va hungrig. Han har ätit lite dåligt dom sista dagarna och det fick vi sota för nu. Men man kan ju inte tvinga dom att äta....vill han inte så vill han inte.

Vi hade ju fullt upp nästan hela förra veckan och jag tror att det kan vara boven. Fick ett tips av en barnmorska på BB som sa att det är väldigt vanligt att när bebisen är runt 3-4 månader så tycker man inte maten räcker till. Det beror på att man börjar bli trygg i sin mammaroll och flänger runt på div aktiviteter har sååå mycket som måste fixas. Detta gör att mjölkproduktionen minskar något. Då ska man tagga ner lite och ta det lite lugnt ett par dagar och sen blir det som vanligt igen.

Nu vet ju inte jag om detta stämmer men det kan ju vara värt ett försök..... Kan ju också vara så att han är i en tillväxtsfas och helt enkelt inte blir mätt.

På mammaträffen på fredag ska dom ta upp det här med smakportioner och hur det funkar ska bli intressant.


Igår så kom mamma & pappa ner för att lämna Wilma, vi ska vara hundvakt åt henne för mamma & pappa har åkt till Stockholm idag för att gå på Tom Jones. Konserten är imorgon kväll. Pappa fick ju det i present av oss när han fyllde 70 år i början på juni.


Vid strax innan fyra bar det av in till Andreas mamma för att fira att hon fyllt år i veckan....Där blev vi bjudna på 3 rätters middag. Två av rätterna från senaste Tinas Cockalong... Tomat och mozarella sallad och ungsbakad pumpa med mögelost och nötter. Tomat salladen va kanongod men pumpan va ingen hit...det smakade såå sött. Sen tycker inte jag om mögelost heller så det va kanske inte så konstigt.


Väl hemma igen så va det soffan som hägrade....skönt att slippa fixa någon mat till kvällen. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se