Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 18 september 2009

Jobbarkompisar på besök

Av Anna - 18 september 2009 11:26

Igår va det full rulle hela dagen....för på kvällen skulle några av mina jobbarkompisar komma och hälsa på.


Så Wille och jag passade på att åka till Citygross och handla bröd och gott påläg som vi skulle bjuda tjejjerna på tidigt på förmiddagen. Väl hemma igen så va det städning som stod på schemat.

Gav Wille lite käk vid halv ett sen sov han som en stock i vagnen på verandan til kockan va nästan halv fem. Så då kunde jag städa och fixa helt ostörd....lyx!! Annars kan det ju va lite bökigt när man har tre våningar som ska städas...


Så när han väl vaknade va det bara att ge lite mat sen va han på ett strålande humör hela kvällen.....


Både Jessica och Judit och Karin och Ida va med och Wille kändes som värsta jättebebisen....dom va såååå små och sööööta. Båda har ganska mycket hår och dom ser ju så mycket sötare ut då.

Wille fick jättefina kläder från Villervalla.....lite komiskt att jag tittat på just detta när jag och Malin va på stan i tisdags.... Tror att mina kära jobbarkompisar känner mig ganska väl och vet vad jag tycker om.


Det va verkligen sååå trevligt att träffa dom....även att man inte längtar tillbaka till jobbet det minsta så saknar man ju sina härliga jobbarkompisar.

Vi är faktiskt ett riktigt gott gäng där på Schenker...


Kommer lite bilder från kvällen och jag hoppas verkligen inte det dröjjer så länge tills vi ses igen.

Det är ju många som fått barn nu så det blir väl fler liknande träffar hos både Karin och Jessica hoppas vi.


Wille 3 månader     


 
ANNONS
 
Ingen bild

ann-louise

18 september 2009 11:50

tack för igår, så jättetrevligt! Mysigt med alla småttingar!! ha en bra dag o hälsa Wille!!

 
Lina

Lina

20 september 2009 14:56

Saga väntar...!

http://linahallberg.blogg.se

 
Ingen bild

Daniela

21 september 2009 14:44

Tack så mycket för en mysig kväll hos dig o Wille i torsdags. Det var verligen kul att se er allihopa med era bebisar. Wille var verkligen jättegullig. Jag har hoppgungan i bilen så om du har vägarna förbi Schenker så kan du ta den annars så kommer jag förbi någon gång. Ha det bra! Kram Daniela

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se