Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 16 september 2009

Fullspäckad dag...

Av Anna - 16 september 2009 09:03

Igår va det verkligen helt fullspäckat på schemat.....men så kul...!!


Vi började dagen med att åka in till Mariakyrkan på deras babyträff mellan 10-12 där va barn mellan 0-1½ år välkommna.

Där träffade jag min granne Stina och hennes lille Vidar och sen hade jag fått med Malin och Felicia också.


Det va ju första gången jag gick på något sånt här så jag hängde inte riktigt med på alla sånger men Imse vimse spindel kunde vi ju och nån sång till. Men mysigt va det i alla fall...efter lite sång och lek så va det dags för enkel fika och mycket barnsnack. Kommer helt klart gå dit fler gånger....


Malin och jag åkte sen upp till Hornaryds Pizzeria för att köpa med oss en smarrig sallad....nu sov bägge barnen så gott så passade på att käka där. Dom har sååå fräscha och goa sallader, kan jag starkt rekomendera.

Precis när vi ätit klart vaknade båda barnen och vi åkte hem till Malin för att ge dom lite mat innan vi gav oss iväg med vagnarna ner mot stan.


Malin va på jakt efter badbyxor till Felicia då vi ska börja på babysim om några veckor. Hon hittade ett par jättesöta på Kapahl och jag köpte ett bodylinne och ett par svarta fodrade byxor till Wille. Han har några tuffa t-shirts som jag tänkte ha bodyn under så slipper hela magen bli bar när man bär på honom. För tröjorna sitter ju typ under armarna på dom. Blir väl smidigare när dom sitter själva.


Vi kikade lite i andra affärer också innan det bar iväg hem till Malin och Felicia igen.....det va ju sååå varmt. Jag mitt smarthuvud hade glömt mina varma goa ilägg till bh´n för att slippa riskera mjölkstockning så jag fick gå med jacka på nästan hela tiden. Så jag va lite lagom svettig när vi va tillbaka. Som tur va så hade Malin cheescake i frysen som vi smaskade i oss och massa vatten.


Strax före halv sju va det dags att ge sig iväg på byafika som ikväll va hos Stina!!

Andreas, Wille och Stina följde oss en bit och jag tog med cyklen så det skulle gå smidigt att ta sig hem.


Det är alltid lika trevligt att träffas och snacka lite....igår va vi inte riktigt lika många som vi brukar vara. Så nu kunde man verkligen prata med alla, det finns inte en chans när vi är alla. Då kan vi va runt 14 st och då blir det att man pratar mest med dom man sitter närmast.

Extra kul va att Maria va med som nyss fått en liten tjej som heter Sol....senaste tillskottet. Väntar på nästa som är på gång inom någon vecka...så spännande.

Lite kul va att av oss sju som va där så va vi 5 st som fått barn under 2009. Snacka om babyboom här i byn.


Allt hade gått bra här hemma med Wille....han är alltid lite gnällig en stund på kvällen innan han kommer till ro men det brukar gå bra. Det är så skönt att han tar flaska så bra, då kan man ju vara borta över ett mål eller två.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se