Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Härlig måndag...

Av Anna - 15 september 2009 08:13

Igår va en riktigt härlig dag....


Dagen startades med en mysig promenad bort till Näsudden med Wille och Stina....

På vägen hem träffade vi Karin och hennes pojk som också passade på att ge sig ut i det härliga vädret. 

Blev en liten paus och en trevlig pratstund.

Väl hemma igen så sov Wille så gott så jag passade på att fortsätta fixa i trädgården...hann inte göra så mycket innan Wille vaknade och det va dags för mat.


Resten av dagen passade vi på att vara ute så mycket som möjligt....snart är det vinter och kallt och då är det härligt med sådana här dagar att tänka tillbaka till.


Fortsatte jobbet med Stinas päls....det här att äga en cocker har många många fördelar men även en del nackdelar och en av nackdelarna är nog pälsen. Nu håller jag inte hennes päls i nångot utställnings skick....hon får ha nåt som jag kallar  "sportklippning". Man kan säga att jag försöker klippa henne så det blir så lättskött som möjligt dvs renrakad under magen med bara päls kvar på sidorna typ som en "kjol".

Detta gör att det inte blir så mycket tovor och pälsen är mycket lättare att hålla ordning på.

Klippte tassar och klor samt rakade öron och hals förra veckan och nu va det dags för den ulliga pälsen att ryckas bort. Då Stina inte tycker det är så där jättekul med trimmning brukar jag dela in det så här. Man tar lite i taget.

Men nu börjar hon snart bli klar....Skrattande Men då är det snart dags att börja om igen.


Fast nu när vintern kommer så brukar jag låta ullen sitta kvar eftersom den hjälper ju henne att hålla värmen. Särskillt eftersom hon normalt brukar vara i hundkojjan på dagarna. Nu slipper hon ju det när jag går hemma.


När Stina va klar sov Wille fortfarande så jag passade på att dricka lite kaffe och äta bulle i solen med en smaskig skvallertidning.....det är inte helt fel.


Stackars Andreas åkte tidigt iväg på jobb imorse redan kl.06 åkte han iväg.....han skulle ner till Karlskrona på jobb och hade väl en förhoppning om att kunna vara hemma i normal tid. Men stackarn kom inte hem förrän klockan närmade sig sju.

Då tog han barn och hund och tog en promenad behövde nog få lite frisk luft. Undertiden damsugade jag av lite här nere och fixade kvällsmat. Blev grillkorv med bröd med mos till...."grilladspecial"


Sen kikade vi lite på tv innan det va dags för bingen....


Äntligen äntligen har Lina och jag bokat in en dag då jag ska komma upp och rida....tyvärr är inte Saga frisk än så henne får jag bara kela med. Men det blir en barbacka runda på Tinna....tror ni jag kommer ha träningsvärk eller.... Även om vi bara ska ta en lugn skritt runda så är det såååå längesedan jag red. Så jag får nog se fram emot att inte kunna gå ordentligt på torsdag.


Har även samlat på mig massa grejjor som jag tänkte jag skulle skänka till Gnosjöhjälper, det är dom som hjälper barnhemmet som Linas faddertjejjer Anna och Lorita bor på. Kul att veta vart grejjorna och pengarna går... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martina

15 september 2009 14:05

Hej Anna!
Vad bra att du skrev din bogg adress på FB. Nu kan jag ha lite mer koll på vad ni gör på dagarna. Men jag fattar inte hur du hinner. Jag har fullt upp med att läsa på FB och lite aftonblandet sedan är det dax för barnen som kommer hem med läxor och Rasmus ska ha sin stimulans. Men det är superkul. Ha det så gott!
Många kramar Martina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se