Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Härlig helg hemma.....

Av Anna - 13 september 2009 19:55

Den här helgen har vi mest varit hemma och pysslat. Är så skönt att bara lufsa runt i goa kläder och ta tag i det som faller en in...

Blev en hel del tvätt och sen passade vi på att grejja ute i det fina vädret.


Wille blir bara mysigare och mysigare....det är inte klokt som han växer. Blir spännande nästa gång vi ska till BVC.


Han bara pratar och pratar mest hela tiden.....inte för man förstår nåt men munnen går i ett.

Tänk om man visste hälften av vad som rör sig i huvudet på dom...:) eller det kanske man inte vill.


I eftermiddag va vi inne en runda hos Willes farmor....där blev det fika och så hjälpte vi henne lite med sin nya telefon.

På vägen hem tog vi svängen förbi Kvantum....blöjorna började ta slut. Blev några tidningar och lite snacks...så nu är det soffan som gäller. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se