Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Massage...

Av Anna - 11 september 2009 19:17

Idag va det åter dags för babymassage.....


Hade en liten plan som faktiskt klaffade fullt ut. Förra gången vi va där så va Wille inte på det bästa humöret

och mycket berodde nog på att han va trött. Så idag så va uppdraget att få honom att sova så mycket som möjligt på förmiddagen.

Detta gick kanon så när vi väl va på plats så va det en liten solstråle jag fick massera....så go och glad.


Andreas slutade lite tidigare idag så jag passade på att åka in till stan en sväng.....blev en body och två par strumpor till lilleman.


Sen blev det en sväng förbi Kvantum för att handla lite snacks och grädde till potatisgratängen som stod på menyn ikväll.

Döm om min förvåning när jag kliver ur bilen så springer jag på Jessica och Ralle. De hade varit med Judit på sjukhuset för lite provtagning och skulle bara hoppa in och handla lite.

Snacka om TUR...Glad

Så jag har fått se det lilla underverket.....gud så liten och söt. Helt otroligt så fort man glömmer hur små dom är som nyfödda.

Jessica såg oförskämt fräsch ut och det va två mycket stolta föräldrar. Är så glad att allt gått bra och att allt verkar funka som det ska.


Nu är det snart dags för lite fredagsmys....det blir potatisgratäng och en köttbit med en smarrig sallad till.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

12 september 2009 20:31

Potatisgratäng!! Gud va gott.... fast vi precis har ätit så blir jag dundersugen. Får nog bli det nån dag i nästa vecka...

O kul o ses - blir nog snart igen hoppas jag.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se