Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Tonat håret....

Av Anna - 10 september 2009 08:43

Håret har ju blivit lite torrt och sprött över sommaren och jag kännde att pengarna inte fanns till slingor hos frissan som jag brukar göra.


Så när jag va hos frissan för någon vecka sedan fick jag en idé om att jag skulle tona håret.

Har aldrig gjort det själv så jag passade på och fråga vilken färg som skulle passa och vilken sort

som va bra.

Hon tyckte jag skulle välja följande toning av märket Goldwell den ena hasselnöt 7G och mellanblond 7N.


Hade bokat upp Jessica till att hjälpa mig med detta idag.....nu blev ju det lite svårt eftersom hon och Ralle fick en liten Judit i tisdags.


Som tur va så kunde Malin hjälpa mig istället....vågar inte göra det själv första gången.


Så igår kom Malin och Felicia hit på eftermiddagen för att hjälpa mig med detta. Vi hade turen att Wille sov nästan hela tiden och Felicia satt i barnstol och lekte med leksaker.....hur snäll som helst.


Malin blandade och fixade och snart va allt inkletat i huvudet på mig....va allt lite nervös. Hur skulle det bli...Glad


Fixade fram lite fika under tiden färgen verkade och det va med spänning som jag efter 30 min sköljde ur håret.


Blev riktigt bra....kommer kanske nåt kort snart.


Sen blev det fika får oss och efter det va det dags för barnen att få sin del.


Tack Malin för hjälpen...!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se