Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Bakat bullar...

Av Anna - 8 september 2009 16:20

I dag har jag bakat bullar för första gången sen vi fick barn....har funderat lite på hur jag skulle lägga upp det så det skulle passa med ammningen....

Inte så kul och ha en jättehungrig liten son mitt i bullbaket....


Så upplägget blev så här....

Strax innan det va dags för Wille ha få sin mat satte jag igång....så blev det perfekt för degen att jäsa under tiden jag gav Wille mat. Sen brukar han ju hålla sig lugn i ca 3 timmar innan det är dags att äta igen.

Så allt funkade helt enligt planen så nu vet jag hur jag ska göra även nästa gång.

Hyffsade blev dom också....brukar ha lite olika fyllning så idag blev det hälften med endast farinsocker och andra hälften med socker och kanel.


I eftermiddags så kom Stina förbi med sin hund Tuva och lillgrabben Vidar....vi tog en promenad runt Hindsekind.

Va riktigt varmt ute....rena sommarvärmen. Tyvärr så kryllar det av älgflugor så jag gick med regnjacka och luvan uppdragen så jag va helt genom svettig när vi kom tillbaka...

Hade ju tänkt bjuda Stina på lite fika och nybakade bullar men det hanns inte med idag så vi tar det en annan gång.

Wille ligger fortfarande i vagnen och sover så jag passar på att skriva lite här....


Snart så kommer Andreas hem efter ha varit iväg på jobb sen igår. Alltid lite olustigt att sova själv....men man vänjer sig som tur är.


Ska fixa nåt gott med kantareller till kvällsmaten...vet inte vad än bara...!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda Halldén

8 september 2009 21:09

hejsan!

Vet du vad - det funkar utmärkt att låta degen jäsa lite extra ibland, haha ... det händer här rätt ofta !! :)

Hoppas vi kan ses snart, bara min förkylning ger sig !!

*kram*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se