Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Promenad i stan...

Av Anna - 7 september 2009 19:09

I eftermiddag va jag och Wille inne hos Malin och Felicia och hälsade på.


Det blev en härlig promenad runt stan och vi lyckades inte komma undan regnet. Inget ösregn som förra gången vi va ute och gick men fint fint duggregn nästan hela rundan. Men är man bara rätt klädd så finns det ju inget dåligt väder...:)


Stina fick följa med och det är sååå nyttigt för henne att gå i stan där det är massa folk och bilar. Hon blir ju lite väl bortskämnd här hemma där vi ofta går i skogen och hon kan springa lös. Men i stan finns det ju massa andra hundar så det är mycket man måste lukta på. Hon brukar få lukta av sig och kissa och bajsa, sen ska hon gå fint jämte mig och Wille. Hon är verkligen jätteduktig när vi är ute och går med vagnen. Hon går helt exemplariskt brevid oss inget dragande eller nåt. Ska bli kul och få den lilla valpen att göra lika dant. Ska nog gå in och läsa lite i Linas blogg, hon har ju skrivit mycket om hur hon gjort med lilla Cärla...

Man vill ju få till en glad och lydig hund...


När vi kom tillbaka efter vår promenad så sov Wille så gott så jag ställde honom på deras baksida av huset. Sen sov han sig igenom hela besöket. Vi hann fika och kika lite på datorn innan han vaknade....riktigt skönt.

Sen va det bara att pallra sig hem för det va hög tid för lilleman att få mat.

Alltid lika kul att komma in till stan och hälsa på....tur man har bil...!

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se