Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 2 september 2009

Jönköping i måndags....

Av Anna - 2 september 2009 09:24

Har ju inte hunnit skiva nåt här sen vi kom hem i måndags kväll..


Va inne på blocket innan vi åkte upp till Jönköping i måndags och hittade en gåstol från Gracco som en tjej i Norrahammar sålde.

Ringde henne när jag kom upp till mamma & pappa och hon hade den kvar så jag tog vägen förbi Nhr på väg in til frissan för att se om den va ok..

Den va kanonfin så vi slog till hela 250:- kostade den.

Wille tycker det är jättekul att sitta i den....helt plötsligt får han ju ett helt annat perspektiv på världen. OCH det går att förflytta sig.

Han har inte fått kläm på det än men det dröjer nog inte länge innan han far runt här på golvet.

Man får ju palla upp honom med lite handukar så sitter han riktigt bra...Har nog nån bild på det som jag kan lägga upp här på bloggen. Dom är inte överförda i datorn än bara.


När jag väl va färdig hos frissan så bar det iväg till A6 och jag tror min man skulle bli riktigt stolt över mig med tankte på hur snabbt jag fixade mina ärenden.

Snabbt in på The look och shoppade toning till håret....tänkte jag skulle bli lite höstfin.

Sen bort till Ikea där jag handlade barnstol med bord + lite annat smått och gott.

Sen var det iväg hem till mamma och pappa där det va en liten kille som va hungrig. Hade gaderat med att lämna en flaska ifall han skulle bli hysterisk men den behövdes aldrig.

Själva så åt vi pannbiff med potatis och stekt lök...jag hoppade den stekta löken:)


Sen åkte Wille och jag upp till syrran för att titta på valparna igen....dom är ju såååå fantastiskt söta så det är inte klokt.

Vi fikade lite sen hjälpte jag henne att ta lite kort på valparna som vi sen fixade collage av.

Tog lite tid men blev riktigt bra till slut....


Klockan hann bli närmare sju innan jag kom iväg hem och då med en hund extra. Fick med Wilma hem för mamma & pappa skulle ut på en utflykt på tisdag och sen Adelövs marknad på torsdag.

Dom kommer och hämtar henne på torsdag kväll, Lennart och Eva ( min farbror och hans fru) ska också följa med.....
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se