Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Helgen som varit....

Av Anna - 31 augusti 2009 08:11

Denna helgen har vi mest pysslat här hemma....det är så skönt att inte ha något planerat utan man gör det man känner för.


I lördags blev det en runda in till Willes farmor där vi fick lite fika....


Andreas har fixat och målat några av våra innerdörrar som varit ganska slitna.....blev jättefint.

Jag har mest tillbringat min tid i tvättstugan och att mata Wille....:)


Igår kväll hade han riktigt ont i magen stackarn....det va nog sviten efter att mamma ätit potatisgratäng med lite vitlök i och lövbiff med vitlökssmör.

Han har inte reagerat på vitlök innan men det blev nog lite för mycket...

Så där är ännu en grej man inte kan äta....det är nackdelen med att amma...

Man kan inte äta vad man vill.....men det är värt det ändå.

Ska försöka amma så länge det går och hoppas det funkar ett tag till...


Igår blev Wille 3 månader.....det är inte klokt så fort tiden går!!


Andreas och jag har bestämt oss för att börja ett nytt hälsosammare liv...

Vi har varit lite slappa den sista tiden och det märks....så nu är det andra bullar...

Långpromenader varje dag oavsett väder...!!!!!


Nu ska Wille och jag snart åka till Taberg....Wille ska vara hos sin mormor och morfar medans jag ska klippa mig och passa på och fixa lite ärenden på bla. IKEA.

Tänkte jag skulle köpa en barnstol, det dröjer inte länge innan han kan sitta i den. Får väl palla upp honom med kuddar och filtar..


Ha det gott... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se