Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Fika hos Stina

Av Anna - 27 augusti 2009 08:40

I går fm va vi bjudna på fika hos Stina & hennes två barn Hilma och Vidar.

Det är lite kul för Vidar är bara 3 månader äldre än Wille så det kommer nog bli många träffar framöver.


Även min andra granne Jenny & hennes dotter och Maria som snart ska bli mamma va med och det va såå trevligt att träffas och prata lite.

Vi kommer nog bli ett gott gäng här ute som är mammalediga samtidigt.

Kul att ha någon som bor nära som man kan träffa ibland. Skönt att slippa ta bilen.


Tyvärr hann jag inte få med Jenny och Tilda på korten men här kommer dom andra.

Det är Hilma, Maria, Vidar, Wille och Stina på kortet 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

27 augusti 2009 14:23

Gud , jag kommer verkligen sakna dig & det där lilla knyttet . Du är den bästa :) Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se