Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Besök av Jessica

Av Anna - 24 augusti 2009 22:02

Idag har vi varit en runda på Kvantum för att hämta paketet från Me & I.

Va ju på party hos Emma för några veckor sedan och jag shoppade 2 st bodys. Klart dom dyraste jag handlat hitills men ack så fina. 2 bodys för femhundra spänn är på tok för mycket.

Vi passade även på att handla lite frallor till kvällen då Jessica skulle komma förbi en runda efter jobbet.


Det är så kul att träffa henne.....saknar verkligen våra dagliga pratstunder på jobbet. Kunde ju bli ganska många ibland...:))


Jag hade samlat ihop kläder i stl. 50-56 som Wille nu vuxit ur som hon fick låna. Vet ju själv hur kanon det är att ha någon att ärva lite ifrån. Så skönt att slippa handla allt nytt. Det blir i och för sig en hel del i alla fall för det är grymt kul att handla babykläder.

Tror inte jag handlat ett enda plagg till mig själv sen Wille kom...


Själv så har jag både Andreas syrra och Jill som jag får låna lite kläder till Wille av. Helt perfekt....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se