Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Besök i Taberg....

Av Anna - 18 augusti 2009 08:36

Igår blev det en heldag i Taberg med omnejd.....


Vi hälsade på min syster och hennes 6 små söta cockervalpar...totalt livsfarligt. Vill ha en...!!! 

Lina sa till mig när Stina hade sina valpar att åk inte och titta om du inte vet att du kan köpa en. Och det är så sant så sant....dom är ju helt bedårande söta och helt omöjliga att motstå.

Jag har ju alltid velat ha en hund till och gärna innan Stina blir för gammal. Detta för att utnyttja hennes del i uppfostrandet. Sen skulle det ju va väldigt kul att följa en hund från början.

Andreas är väl inte riktigt lika entusiastisk som jag.  

Så nu håller vi/jag på att väga för och nackdelar...

Det finns ju massa fördelar att ha en valp när man ändå är hemma och föräldrarledig. Stina är inte så gammal utan hon orkar med en liten valp.. Hon får en kompis, Wille och valpen växer upp tillsamans...jag det en hel del fördelar.


Sen finns det ju nackdelar med det också....har man tiden för både en valp och Wille som snart kräver mer o mer?? Är ju alltid bökigare att lämna bort två hundar istället för en osv.....

Vad säger ni där ute....är jag galen som ens funderar på en valp??!


Åkte förbi Jill och fick låna massa fina kläder till Wille....kanon att ha någon att ärva lite ifrån.


Va även en runda och hälsade på Jenny & John med familj...hon bjöd på en jättegod hallonpaj med vaniljsås...mumma så gott det va!!!


På vägen hem åkte jag förbi Titti och hämtade kryddorna och fick hälsa på hennes nya familjemedlem Elsa som är en 3 månaders Richback tik... 


Både Wille och jag tyckte det va skönt att komma hem.....har varit en lång dag...


Här kommer ett litet collage från dagen....


 
ANNONS
 
Titti

Titti

18 augusti 2009 09:34

Vilka sötingar! Vilken av dem ska du ha..? ;)

http://hyltena.wordpress.com

 
Ingen bild

Jessica

19 augusti 2009 08:39

Klart du ska skaffa en valp!! Det har du ju pratat om så länge jag har känt dig. O blir hon lika snäll som Stina blir det ju inga problem. Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se