Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Älskade Saga

Av Anna - 15 augusti 2009 16:17

Igår morse när jag lästa en av mina favoritbloggar Lina´s.... fick jag veta att Saga blivit sjuk.

Hon hade åkt med henne till Hästklinken i Vaggeryd för att kolla vad som va fel.

Han konstaterade hovböld och det blev akut operation....Lina och jag pratades vid i telefon och allt verkade vara ok.

Men Lina har en magkänsla som nästan aldrig sviker henne och hon sa till mig att det kan gå illa. Nej då tänkte jag Saga är stark, vi har ju många härliga turer framför oss....har ju äntligen fått ok att börja rida igen efter förlossningen.


Under eftermiddagen ringde telefonen och jag som fortfarande inte lärt mig att man ska ha telefonerna jämte sig när man ammar började känna en viss oro när jag såg att det va Lina som ringt.


Ringde upp henne och så fort hon svarade hörde jag på hennes röst att det inte va goda nyheter hon skulle komma med.

Det visade sig att Saga fått hovkräfta ( form av cancer) och i hennes fall en ovanlig form. Hade Saga varit ung kanske det hade varit möjligt att få henne frisk.

Så det va inget roligt beslut som va tvunget att tas...Lina fick med sig sin Saga hem så hon kommer få sluta sina dagar i sitt älskade Boda...


Känns tråkigt att inte få rida denna underbara lilla häst någon mer gång men jag har såååå många härliga minnen som jag aldrig kommer glömma.


Ett stort minne jag har är när Lina och jag tog Saga,Tinna, Elsa och Stina och åkte till en liten hästgård utanför Ullared en helg i februari. Vilken härlig helg det va och avslutet med att rida utmed Skrea strand va magiskt. Det va sista helgen jag red Saga och bättre minne än det kan jag inte få.


Bättre häst en Saga det får man verkligen leta efter. Ni kanske tycker att jag höjer denna lilla häst till skyarna men hon & Lina har varit ett jättestort stöd för mig. Att rida har varit ljuset i allt elände vi gått igenom innan vi lyckades få till vår lille Wille.
Tack Saga för alla fina minnen du givit mig....kommer sakna dig.


Tänker på dig Lina....!!

Här kommer en härlig bild från vår helg i Ullared.

 
ANNONS
 
Lina

Lina

15 augusti 2009 23:56

Mina tårar rinner när jag läser. Jag vet att även du älskar min lilla Saga så högt. Du är den enda som kunnat rida henne, som verkligen uppskattat hennes energi och förstått när glädjen rusat runt i kroppen och fått benen att springa fort, fort, fort... Om du vill och orkar får du gärna komma ut och ta förväl av henne... Kram!

http://linahallberg.blogg.se

 
Ingen bild

Jessica

17 augusti 2009 08:27

Vad tråkigt! Fast jag inte är någon hästmänniska blir jag jätteledsen för er allas skull och tårarna trillar nerför kinden. Man fäster ju sig vid alla djur och när du har berättat om Saga har jag ju förstått att hon är ganska speciell. Kramis

 
Titti

Titti

18 augusti 2009 09:33

Usch så sorgligt.

http://hyltena.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se