Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Promenad med Malin & Felicia

Av Anna - 12 augusti 2009 09:18

I eftermiddags åkte Wille jag och Stina in till Malin och Felicia.


Vi hade planerat att gå en runda i stan för att sen fika lite med gott samvete.

Det är såå kul att gå i stan..jag är ju inte så bortskämd med det...

När man bor på landet som jag gör och har haft hund i några år så är alla rundor ganska ut tjatade. Det är ju jättefint här ute vid Hindsen men tyvärr finns det inte så mycket rundor att välja på. Vi är ju liksom låsta mellan E4án och Hindsen.

Tur man har sina vänner som bor i stan så jag kan åka in och gå där....Ibland.


Ibland kan det verkligen locka att bo i stan särskillt nu när hösten är på väg och det blir mörkt så tidigt på kvällarna. Tur att man är mammaledig, det kanske inte blir så jobbigt denna hösten ...

Men livet på landets fördelar överväger livet i stan.


När jag kom till Malin så bara vräkte regnet ner....så jag fick snällt sitta kvar i bilen en stund.


När vi väl kom iväg på vår promenad så va det jättehärligt väder....men tyvärr så varade det inte hela rundan....


När vi va som längst bort så fullkomligt öppnade sig himlen.

Så det va bara att slänga på sig regnjackan och regnskyddet på vagnen. Stackars Stina blev totalt dyngsur.

Som tur va så gick det över ganska fort....så resten av rundan slapp vi regnet.


Sen blev det fika med kladdkaka och kaffe hemma hos Malin och det va sååå gott. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se