Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Älgflugor....

Av Anna - 11 augusti 2009 08:30

Det finns nog inget som jag hatar så som älgflugor....ska väl va fästingar i så fall.


Igår eftermiddag va Wille och jag ute och gick en liten promenad med Stina.

Vi gick en runda i skogen och det va jätteskönt....tänkte väl lite på dessa äckliga älgflugor men tänkte väl att dom har nog inte kommit än.

Brukar ju vara som mest i sep/okt....

Märkte inte av nåt förrän i morse.....då kommer en sån där äcklig jäkel och kryper i luggen på mig....snacka om panik.

Det går knappt att ta ihjäl dom heller och nu tycker jag att det kryper på hela kroppen på mig. 


Det är sen jag flyttade hit till Värnamo som jag skapat bekantskap med dessa otrevliga djur...

När jag bodde hemma i Jönköping och red o va ute mycket i skogen såg jag dom nästan aldrig.

Här däremot finns det i mängder...

Är det någon där ute som vet vad man kan göra för att slippa dessa otyg tar jag tacksamt emot tips...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se