Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Lunch med jobbarkompisar..

Av Anna - 10 augusti 2009 08:10

Idag har vi lunchat tillsammans med mina kära jobbarkompisar Jessica och Camilla.

Så kul att träffa dom...!!


Vi käkade på Pelikanen, det blev Kycklingwraps för min del. Perfekt när man hade en något gnällig kille med. Han va inte alls på humör...så det va bara att försöka äta med en hand. Man börjar ju få lite kläm på det nu som tur är.

Reneé jobbade så hon fick äntligen träffa Wille.


Jessica hade lite ärenden upp till Åhlens så Wille och jag följde med. Vi hade tur som gjorde det för jag fyndade 3 st bodys som det va halva reapriset på. Så dom kostade väl runt 25-30 kr styck.


När vi kom tillbaka till bilen så sov Wille så gott så jag hade inte hjärta att väcka honom så vi tog en liten extra promenad.


När vi hämtade posten på vägen hem så hade vi fått "Kotten" mössorna vi beställt.

En till mig och en till Wille.....och dom va såååå fina. Tack för tipset Linda det va tack vare att du skrivit om hur bra dom va i din blogg som jag beställde dom.


På kvällen åkte vi in en runda till Andreas mamma.....hon hade gjort jättegod kvällsmat. Skönt att slippa tänka på det.

Wille va väl lite grinig....tror han va jätte trött. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se