Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Dagstur till Lidköping

Av Anna - 31 juli 2009 12:55

I onsdags så bar det iväg till Lidköping för att hälsa på Andreas jobbarkompis Fredrik och hans fru Madeleine som håller på och bygger hus.


Vi passade på att åka efter Willes morgonmål, tog vägen förbi Taberg och lämnade Stina hos mina föräldrar.


Resan upp gick jättebra, Wille sov hela vägen. Så skönt att han inte har så ont av att åka bil.... Blir i och för sig jäkligt varmt i den där bilstolen men det är ju inget man kan göra något åt. Han kan ju inte sitta där i bara blöjan...:)


Andreas hade med sig sina jobbarkläder så han kunde hjälpa Fredde lite....det är grymt  mycket att göra och en bebis som är på väg om ca 10 veckor. Mysigt..!!!


Madde och jag + Wille  va ju inte till så mycket hjälp så vi tog bilen och åkte till Trollhättan för att köpa barnvagn till den lilla/lille bebisen. Hon hade redan tittat ut en och kollat om de hade den på lager så va den till belåtenhet vilket den va så hon slog till och shoppade den. Det blev en svart Emmaljunga Citycross med en hårdlift i. Vi är ju grymt nöjda med vår vagn så jag tror nog den kommer bli kanon för dom också.


Vi passade på att gå lite i affärerna men det blev inget till oss....passade på att käka lite lunch. Det blev bakpotatis med kycklingröra...det absolut största potatisen jag någonsin sett!

Jag köpte två pyamaser med dragkedja till Wille och solskydd till bilen + en pekbok med Tummen till Wille i barnvagnsaffären. Har aldrig sett så mycket grejjer i en och samma affär...där fanns verkligen ALLT.


Vi hade verkligen en helmysig dag med lunch och mycket barnsnack....försökte ge lite tips som man ofta inte tänker på innan man fått barn.  Det uppskattade jag själv innan vi fick Wille.


Vi köpte med oss lite fika hem till grabbarna, vilket va väldigt uppskattat.


Jag och Madde passade på att gå en liten promenad och kika på fina hus....det är bra med barnvagn eller hund. Då är det legalt att gå och strosa runt i villaområderna.


Vi passade på att tanka Wille full innan det bar iväg hemåt igen....han sov som en stock hela resan hem....vår duktiga lilla pojk!!!


Blev mycket bil denna dag så vi va ganska trötta när vi kom hem.

Det va bara att mata Wille igen och sen hoppa isäng. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se