Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Den fina trenden är bruten...

Av Anna - 12 juli 2009 12:25

Imorse var det dags för det första "natt/tidig morgon" målet för Wille sen han föddes...

Tror klockan va kvart över fyra när det va dags för käk....har ju hänt att han vaknat så tidigare men då har det bara varit att hytta i nappen så har han somnat om så fint.

Men inte imorse....det va bara att ge sig upp och mata.


Vi ska ju som sagt inte klaga....antagligen så är han väl inne i nån växtfas och kräver lite mer mat.

Vi får väl se hur det går inatt...


Just nu ligger han i vagnen på verandan och sover som en stock....han fick mat senast vid halv nio så han borde vakna och va vrålhungrig när som helst.

Får ett nyhetsbrev från Babycenter varje vecka där man får lite info om vad som händer i utvecklingen osv...

Kan jag starkt rekommendera. Stämmer ruggigt bra...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se